Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Technisch Recruiter

Plaatsingsdatum 30-10-2017 Functiecategorie Recruitment / Arbeidsbemiddelin...
Standplaats Moerdijk Niveau Starter
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 - 0 Salaris -
VACATURE: TECHNISCH RECRUITER MOERDIJK

Hou jij ervan successen te behalen en deze te vieren met collega’s? Ben jij altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen? Is het jouw passie om mensen aan een nieuwe baan te helpen? Krijg jij energie van het maken van de perfecte match tussen opdrachtgever en professionals? Mooi, want dan matchen wij graag met jou als Technisch Recruiter!

Als Recruiter ben je de ambassadeur van STAR en het visitekaartje in onze branche. Je speelt een belangrijke rol bij het behouden en versterken van onze positie, want jij werft de talentvolle kandidaten die bij ons passen.
Je komt bij STAR terecht in een gemotiveerd en jong team op onshoofdkantoor in Moerdijk. Een team dat zich heeft gespecialiseerd in Piping & Mechanical en QA&QC. Bij STAR vormen hard werken en plezier de basis van ons gezamenlijke succes!

Wat je als Consultant gaat doen:
• Je bespreekt de gewenste competentieprofielen met de betreffende consultants, plant de recruitmentprocessen en zorgt voor de uitvoering van de hieruit voortkomende (resource) activiteiten;
• Je verzorgt een ruim aanbod aan potentiële talenten, voert kennismakingsgesprekken en zorgt ervoor dat de beste kandidaten worden voorgesteld aan de betreffende consultant;
• Je positioneert STAR als aantrekkelijke, dynamische en betrouwbare werkgever op de arbeidsmarkt;
• Je werkt gericht aan een portefeuille met interessante kandidaten;
• Je zoekt binnen diverse databases en digitale media;
• Je onderhoudt gericht contacten met relevante opleidingsinstituten en verbind hen aan STAR;
• Je organiseert STARXPERIENCE dagen en neemt deel aan of bezoekt carrièrebeurzen.

Wat je nodig hebt als succesvol Recruiter:
• Een commerciële opleiding Commerciële Economie, IBMS, Bedrijfskunde, etc.

• 0-2 Jaar ervaring binnen de commercie (met voorkeur binnen Recruitment).
• Goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht;
• Je bent een goede netwerker in hart en ziel.
• Je bent creatief in het schrijven van wervingsschrijven evenals de bron waar je de kandidaten zoekt;
• Je bent enthousiast, resultaatgericht en proactief;
• Je hebt een hoog energielevel en een gezonde dosis humor;
• Je beschikt over een grote mate van ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid;
• Je bent uber commercieel en wordt gestimuleerd door het werken met kpi’s en/of targets;
• Je spreekt vloeiend in het Nederlands en Engels.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een uitdagende functie in een dynamische, commerciële organisatie, waarbij elke professional tot zijn recht komt en de vrijheid heeft om zich te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met een verscheidenheid aan professionals samen te werken, die een gezamenlijke interesse en passie voor de industrie delen.

Wij kennen een modern arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit onder meer een marktconform salaris, lease auto, telefoon, laptop, 31 vakantiedagen, een pensioenregeling en een mooi pakket aan werknemersverzekeringen.

Over ons
STAR is de Benelux marktleider in projectmanagement, consultancy en detachering binnen de Oil, Gas, Power en gerelateerde industrieën. Bij STAR werken dagelijks 1.400 specialisten aan de meest prestigieuze projecten. STAR is opgericht in 2001 en heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Op het hoofdkantoor in Moerdijk werken een 80-tal mensen binnen de disciplines Sales, Consultancy, Compliance, Finance en HR om te zorgen dat STAR haar missie realiseert: ‘Connecting Powerful People in Powerful Projects’. STAR is een jonge organisatie met een informele no-nonsense cultuur. Successen worden gevierd en beloond.

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze vacature en voldoe je aan de hiervoor genoemde eisen? Stuur dan je CV met motivatie via de solliciteer button. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Revlin Smith, Corporate Recruiter Hij is te bereiken op 088 – 808 1500 of per mail op r.smith@starpowerpeople.com. Op verzoek verstrekken wij een uitgebreid functieprofiel.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Recruitment / Arbeidsbemiddeling
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Revlin Smith

Vestigingsplaats

Solliciteer