Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Specialist (Digital) Marcom

Plaatsingsdatum 11-04-2017 Functiecategorie Marketing
Standplaats Moerdijk Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
STAR is de Benelux marktleider in projectmanagement, consultancy en detachering binnen de Oil, Gas, Power en gerelateerde industrieën. Bij STAR werken dagelijks 1.400 specialisten aan de meest prestigieuze projecten. STAR is opgericht in 2001 en heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Op het hoofdkantoor in Moerdijk werken een 70-tal mensen binnen de disciplines Sales, Consultancy, Compliance, Finance en HR om te zorgen dat STAR haar missie realiseert: ‘Connecting Powerful People in Powerful Projects’. STAR is een jonge organisatie met een informele no-nonsense cultuur. Successen worden gevierd en beloond.


Om onze organisatie verder op de kaart te zetten zijn wij op zoek naar een Specialist (Digital) Marcom

Een zelfstandige professional met verstand van zaken


Jouw functie

 •  Je ontwikkelt de (online) marketingstrategie van de STAR Group. Het plan wat daaruit voortkomt heeft in ieder geval betrekking op Online en Offline marketing en op arbeidsmarktcommunicatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van het marketing en communicatieplan en de deelplannen (online, offline, arbeidsmarkt) binnen onze organisaties in Nederland, België en Duitsland.
 • Je doet er alles aan om de naamsbekendheid van STAR te bevorderen in de (arbeids)markt. Je zorgt voor PR en Marketing, pers, publicaties etc.
 • Je bent verantwoordelijk voor de (arbeidsmarkt)communicatie in Nederland en België. Je zorgt in die zin voor een uitstekende en originele kenbaarheid en vindbaarheid van STAR op de arbeidsmarkt (employer branding) en voor de aantrekkelijkheid van STAR als werkgever.
 • Je zorgt dat onze medewerkers goed en actueel op de hoogte zijn van weetjes, nieuws en ontwikkelingen (binden en boeien). Dat doe je door het opzetten en uitvoeren van in- en externe communicatie aan onze eigen medewerkers, zowel op kantoor als aan de projectmedewerkers.
 • Voor al het hiervoor genoemde maak je onder meer gebruik van onze nieuwe website. Je zorgt voor optimalisatie van de website, voor een goed beheer van de site (waaronder het Content Management) en van alle traffic binnen de site.
 • Je ondersteunt pro-actief de organisatie in Nederland (standplaats Moerdijk) en België (kantoor Antwerpen). Naast de werkzaamheden vanuit Moerdijk zul je met regelmaat werkzaamheden verrichten vanuit het kantoor in Antwerpen.

Je rapporteert aan de directie en werkt nauw samen met de interne STAR afdelingen en dan vooral met Sales, Operations en HR in Nederland en België (Duitsland optioneel). In die zin heb je een ‘spin in het web’ functie en ben je vanuit je vakgebied nauw betrokken bij de business.

Jouw profiel
Om deze functie goed te kunnen uitoefenen voldoe je in ieder geval aan het hieronder geschetste profiel.

 • Je hebt minimaal een Bachelor opleiding in een relevante studierichting en minimaal 5 jaar ervaring in marketingcommunicatie, zowel online als offline.
 • Je hebt ervaring met Social Media en online (arbeidsmarkt)communicatie (digital immigrant of early adapter) en met SEO/SEA.
 • Je bent gewend om leveranciers aan te sturen (co-creatie).
 • Je bent een bouwer, gewend om zelfstandig en vanuit je professie zaken neer te zetten.
 • Je maakt niet alleen het strategische plan, je ondersteunt en voert ook uit. In die zin ben je een ‘denkende doener’.
 • Je bent communicatief vaardig, zowel verbaal als schriftelijk.
 • Ervaring binnen de uitzend- en/of detacheringsbranche is een pré.
 • Ervaring met en kennis van het CMS Kentico is een pré.
 • Uiteraard heb je goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een nieuwe functie in een dynamische, commerciële organisatie. Wij kennen een modern arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit onder meer een marktconform salaris, 31 vakantiedagen, een pensioenregeling en een mooi pakket aan werknemersverzekeringen.

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze vacature en voldoe je aan de hiervoor genoemde eisen? Stuur dan je CV met motivatie via de solliciteer button. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Wietske de Blocq van Scheltinga, ad interim HR Manager STAR. Zij is te bereiken op 06 – 55 16 22 12 of per mail op w.deblocq@starpowerpeople.com. Op verzoek verstrekken wij een uitgebreid functieprofiel.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Reclame / Communicatie / Media
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Jack Bron

Vestigingsplaats

Solliciteer