Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Jr. Financieel Administratief Medewerker

Plaatsingsdatum 24-07-2017 Functiecategorie Administratie: Financieel
Standplaats Moerdijk Niveau Starter
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Kom je net van school, of heb je al een paar jaar werkervaring in een financieel administratieve functie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? STAR is op zoek naar een enthousiaste
Jr. Financieel Administratief Medewerker die als ‘spin in het web’ vanuit Finance nauw betrokken is bij de business.

STAR is de Benelux marktleider in projectmanagement, consultancy en detachering binnen de Oil, Gas, Power en gerelateerde industrieën. Bij STAR werken dagelijks 1.400 specialisten aan de meest prestigieuze projecten. STAR is opgericht in 2001 en heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Op het hoofdkantoor in Moerdijk werken een 70-tal mensen binnen de disciplines Sales, Consultancy, Compliance, Finance en HR om te zorgen dat STAR haar missie realiseert: ‘Connecting Powerful People in Powerful Projects’. STAR is een jonge organisatie met een informele no-nonsense cultuur. Successen worden gevierd en beloond.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor een zorgvuldige afhandeling van het inkoop- en facturatieproces. Je voert onder meer de volgende taken uit: :

 Controleren en registreren ingekomen facturen, borgen van volledigheid van kosten en omzet.
 Opstellen van facturen, controleren en verwerken van correctieverzoeken.
 Zorgen voor een volledige en tijdige incasso van de facturatie. Indien nodig neem je maatregelen in dit verband.
 Zorgdragen voor goede archivering volgens de geldende richtlijnen.
 Periodiek opstellen van rapportages.

Je rapporteert aan onze Manager Finance en werkt samen met de interne STAR afdelingen, waaronder het eigen team Finance, maar ook Operations en Sales.

Wie ben jij?
Om deze functie goed te kunnen uitoefenen voldoe je in ieder geval aan het hieronder geschetste profiel.

 Een afgeronde MBO opleiding in een financiële richting.
 Kennis van en ervaring met relevante (financiële) applicaties en automatiseringspakketten. Kennis van en ervaring met UNIT 4 Multivers is een pré).
 Kennis van- en inzicht in de administratieve processen.
 0-2 jaar relevante werkervaring in een financieel administratieve (ondersteunende) functie.
 Netjes en gestructureerd. Heeft een ‘clean desk’
 Dienstverlenend en klantgericht, je hebt het vermogen om een goede relatie te onderhouden met het STAR team en met externe stakeholders. Je bent communicatief sterk.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een uitdagende functie in een dynamische, commerciële organisatie. Je krijgt volop ontwikkelmogelijkheden, een modern arbeidsvoorwaardenpakket en uiteraard een goed salaris. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met een verscheidenheid aan professionals samen te werken, die een gezamenlijke interesse en passie voor de industrie delen.

Ons arbeidsvoorwaardenpakket bestaat uit onder meer een marktconform salaris, 31 vakantiedagen, een pensioenregeling en een mooi pakket aan werknemersverzekeringen.

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze vacature en voldoe je aan de hiervoor genoemde eisen? Stuur dan je CV met motivatie via de solliciteer button. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Revlin Smith, Recruiter bij STAR. Hij is te bereiken op 088 – 808 1500 of per mail op r.smith@starpowerpeople.com. Op verzoek verstrekken wij een uitgebreid functieprofiel.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Administratie: Financieel
Branch(es) Olie en Gas
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Revlin Smith

Vestigingsplaats

Solliciteer