Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: (Jr.) Compliance Medewerker

Plaatsingsdatum 02-11-2017 Functiecategorie Juridisch
Standplaats Moerdijk Niveau Starter
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 - 0 Salaris -
Vacature (junior) compliance medewerker

Ben jij de pro- actieve (junior) compliance medewerker die wij zoeken? Hou jij ervan successen te behalen en deze te vieren met collega’s? Bijt jij je gemakkelijk vast in cao’s, wetteksten en de toepasbaarheid hiervan? Bekijk je zaken vanuit verschillende perspectieven en ben je een gezellige collega die uitdagingen niet uit de weg gaat? Dan komen wij graag met jou in contact!

Jij wordt de spil van onze interne controles op het naleven van wet- en regelgeving, het toepassen van de cao’s en de naleving van de richtlijnen van de organisatie. Je bent in deze functie mede verantwoordelijk voor het inhoudelijk controleren van de contracten met klanten en medewerkers. Daarnaast ondersteun je de sales afdeling bij het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Samenwerking speelt hierbij een belangrijke rol!

Wat je als compliance medewerker gaat doen

• Opstellen en controleren van de externe contracten (zowel klant als medewerker)
• Het doorvoeren van wijzigingen in arbeidsvoorwaarden
• Perfect op de hoogte zijn van (wijzigingen in) wet- en regelgeving
• Afstemmen van klantvoorwaarden
• Je fungeert als vraagbaak voor zowel interne als externe collega’s
• Proactief meedenken van verbeteringen in de processen en procedures

Wat je nodig hebt als succesvol compliance medewerker:

• Een HBO opleiding Management, Economie & Recht
• 0-2 Jaar ervaring in een vergelijkbare functie
• Je bent een teamplayer: Je kunt goed luisteren, begrijpen en communiceren
• Je hebt een pro actieve houding en je houdt van aanpakken
• Je beschikt over een grote mate van verantwoordelijkheid
• Je spreekt en schrijft vloeiend in het Nederlands en Engels

Wat bieden wij jou?

Het betreft een uitdagende functie in een dynamische, commerciële organisatie, waarbij elke professional tot zijn recht komt en de vrijheid heeft om zich te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met een verscheidenheid aan professionals samen te werken, die een gezamenlijke interesse en passie voor de industrie delen.
Wij kennen een modern arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit onder meer een marktconform salaris, telefoon, laptop, 31 vakantiedagen, een pensioenregeling en een mooi pakket aan werknemersverzekeringen.

Over ons

STAR is de Benelux marktleider in projectmanagement, consultancy en detachering binnen de Oil, Gas, Power en gerelateerde industrieën. Bij STAR werken dagelijks 1.400 specialisten aan de meest prestigieuze projecten. STAR is opgericht in 2001 en heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Op het hoofdkantoor in Moerdijk werken een 80-tal mensen binnen de disciplines Sales, Consultancy, Compliance, Finance en HR om te zorgen dat STAR haar missie realiseert: ‘Connecting Powerful People in Powerful Projects’. STAR is een jonge organisatie met een informele no-nonsense cultuur. Successen worden gevierd en beloond.

Interesse?

Heb je belangstelling voor deze vacature en voldoe je aan de hiervoor genoemde eisen? Stuur dan je CV met motivatie via de solliciteer button. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Revlin Smith, Corporate Recruiter Hij is te bereiken op 088 – 808 1500 of per mail op r.smith@starpowerpeople.com. Op verzoek verstrekken wij een uitgebreid functieprofiel.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Juridisch
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Revlin Smith

Vestigingsplaats

Solliciteer