Corporate recruiter

VACATURE: (corporate) Recruiter

Zit netwerken in jouw bloed? Maak jij als recruiter graag het verschil? Bruis je van de energie en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als recruiter is geen enkele dag hetzelfde. Iedere dag werk je om de beste te zijn en te blijven. Vanuit jouw passie bedenk je creatieve oplossingen en help je diverse afdelingen hun groei ambities waar te maken. Binnen een enthousiast team van HR-specialisten werk je gezamenlijk aan het doel om de juiste mensen te vinden en te behouden. Je bedenkt wervingscampagnes, voor uiteenlopende vacatures werf je nieuw personeel en je houdt contact met diverse opleidingsinstellingen om jonge professionals aan te trekken.

Functie-eisen
 Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 Werkervaring op het gebied van werving & selectie;
 Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 Je bent commercieel ingesteld en hebt een hoog energielevel;
 Je bouwt makkelijk een netwerk en weet mensen aan je te binden;
Wat bieden wij jou:
 De kans om jezelf in een internationale omgeving jezelf te bewijzen als recruiter;
 Een leuke werksfeer in ambitieus en gezellig team;
 Ontwikkeling en groei;

Bedrijfsprofiel

STAR is marktleider in projectmanagement, consultancy en detachering binnen de olie en gas industrie. Bij STAR werken dagelijks 1500 specialisten aan de meest prestigieuze projecten.
Op ons hoofdkantoor in Moerdijk werken een 80-tal toppers binnen de disciplines sales, consultancy, compliance, finance en HR. STAR is een jonge organisatie met een informele no- nonsense cultuur. Hard werken is een must, maar daar staat tegenover dat successen worden gevierd en beloond!

Interesse?

Krijg jij energie van een organisatie waar succes en plezier hand in hand gaan en Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Tessa Lips. Je bereikt Tessa via 088-8081500. Je sollicitatie kan je sturen naar HR@starpowerpeople.com

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
12-10-2018
Standplaats
Moerdijk
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
Trefwoorden
Branche
Techniek
Provincie
Nederland
Trefwoorden