Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Corporate Recruiter

Plaatsingsdatum 19-01-2018 Functiecategorie Recruitment / Arbeidsbemiddelin...
Standplaats Moerdijk Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Ben jij een recruitmentspecialist, een innovator en een verbinder? Weet je van aanpakken en krijg je energie van het maken van de juiste match? Ben jij daarnaast gedreven om continu te blijven innoveren en ontwikkelen? Kan jij je vinden in de rol van zowel de online als offline ambassadeur en deins jij niet terug voor een grote verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder!

Wie ben jij?

Deze uitdagende en brede rol vraagt om een oplossingsgerichte Corporate Recruiter die de perfecte kandidaten weet te vinden. Je beschikt over ruime en aantoonbare ervaring met de gehele recruitmentfunnel, van recruitmentmarketing en online (social) kanalen tot selectie, het voeren van sollicitatiegesprekken en preboarding. Je het een brede focus en je wilt een brede recruitmentrol vervullen. Je bent een échte business partner die over het talent beschikt om door te bouwen, door te ontwikkelen én te verbinden . Daarnaast ben je een échte doener.

Wat je als corporate recruiter gaat doen

Het recruitmentproces van STAR Group is het afgelopen jaar verbeterd, maar het is nog niet af. Het kan namelijk altijd beter, sneller en innovatiever. Daarvoor zoeken wij jou! Als Corporate Recruiter bij STAR Group krijg je de ruimte om jouw vak optimaal en intensief uit te voeren.

 

 • Je krijgt de verantwoordelijkheid over corporate recruitment binnen STAR Group Nederland.
 • Je krijgt de verantwoordelijkheid over de gehele recruitmentfunnel en de evaluatie hiervan.
 • Je maakt snelle analyses m.b.t. het gehele recruitmentproces en bewaakt en stuurt de resultaten bij. Opvolgend doe je verbetervoorstellen voor ons recruitmentproces.
 • Je neemt deel aan multidisciplinaire HR en Business projecten. Dat doe je net zo makkelijk in de rol van projectleider als in de rol van project lid.
 • Je maakt strategische en tactische plannen voor het door ontwikkelen van corporate recruitment en laat je daarbij inspireren door de laatste trends en recruitment innovaties.
 • Je voert zelf de sollicitatiegesprekken en weet hierdoor de juiste kandidaat te selecteren voor iedere vacature.
 • Je rapporteert aan de HR Manager .

Wat verwachten wij van jou?

 • Deze uitdagende en brede rol vraagt om minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring als Recruiter.
 • Je hebt een sterke visie op corporate recruitment en de arbeidsmarkt.J
 • Je hebt ruime en aantoonbare ervaring met recruitmentmarketing, online (social media) kanalen, searchen, en selectiemethodieken.
 • Je beschikt over een actuele kennis van de arbeidsmarkt.
 • Je bent een echte aanpakker, die geen kans onbenut laat.
 • Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en ziet continu mogelijkheden om innovaties op te nemen.
 • Je beschikt over goede gespreksvaardigheden en een sterk analytisch denkvermogen, gecombineerd met veel drive en daadkracht.

Wat bieden wij jou?

Het betreft een uitdagende functie in een dynamische, commerciële organisatie, waarbij elke professional tot zijn recht komt en de vrijheid heeft om zich te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met een verscheidenheid aan professionals samen te werken, die een gezamenlijke interesse en passie voor de industrie delen.

Wij kennen een modern arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit onder meer een marktconform salaris, telefoon, 31 vakantiedagen, een pensioenregeling en een mooi pakket aan werknemersverzekeringen.

Je komt bij STAR terecht in een gemotiveerd en jong team op ons hoofdkantoor in Moerdijk. Hard werken en plezier vormen de basis voor ons gezamenlijke succes!

Over ons

STAR is de Benelux marktleider in projectmanagement, consultancy en detachering binnen de Oil, Gas, Power en gerelateerde industrieën. Bij STAR werken dagelijks 1.400 specialisten aan de meest prestigieuze projecten. STAR is opgericht in 2001 en heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Op het hoofdkantoor in Moerdijk werken een 80-tal mensen binnen de disciplines Sales, Consultancy, Compliance, Finance en HR om te zorgen dat STAR haar missie realiseert: ‘Connecting Powerful People in Powerful Projects’. STAR is een jonge organisatie met een informele no-nonsense cultuur. Successen worden gevierd en beloond.


Is deze functie jou op het lijf geschreven en kan je niet wachten om te starten? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marieke Vriens, HR Adviseur. Zij is te bereiken op 088 – 808 1500 of per mail m.vriens@starpowerpeople.com.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Recruitment / Arbeidsbemiddeling
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Marieke Vriens

Vestigingsplaats

Solliciteer