Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Back Office Assistant

Plaatsingsdatum 29-11-2017 Functiecategorie Secretarieel / Office Managemen...
Standplaats Moerdijk Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 - 0 Salaris -
STAR is op zoek naar een Back Office Assistant voor 40 uur per week bij ons op het hoofdkantoor in Moerdijk!

Wie ben jij?
Sta jij bekend als een ondernemend en resultaatgericht persoon, die steeds de juiste balans weet te vinden tussen de ultieme klantbeleving en het probleemoplossend denken?
Ga jij met plezier de uitdaging aan om de wensen en behoeften van onze klanten te onderzoeken en te anticiperen op deze behoeften? Geef jij een hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid? Dan hebben wij een fantastische uitdaging voor je in petto!

Je komt bij STAR terecht in een gemotiveerd en jong team op ons hoofdkantoor in Moerdijk. Hard werken en plezier vormen de basis voor ons gezamenlijke succes!

Wat je als Back Office Assistant gaat doen:
• Het verzorgen van de administratieve en organisatorische processen ten aanzien van de in- door en uitstroom van externe medewerkers.
• Het nemen van de verantwoording voor een goede coördinatie van alle documentstromen binnen het primaire proces van STAR en voor een goed dossierbeheer.
• Het ondersteunen van de consultants in het contact met de externe medewerkers.
• Ondersteunend aan de overige werkprocessen binnen de organisatie

Wat verwachten we van jou?
• Je bent in het bezit van een MBO diploma in een relevante studierichting (secretarieel, administratief).
• Minimaal 2 jaar ervaring in een secretarieel ondersteunende functie in een commerciële organisatie.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Uitstekende beheersing van MS Office

Wat bieden wij jou?
Het betreft een uitdagende functie in een dynamische, commerciële organisatie, waarbij elke professional tot zijn recht komt en de vrijheid heeft om zich te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met een verscheidenheid aan professionals samen te werken, die een gezamenlijke interesse en passie voor de industrie delen.

Wij kennen een modern arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit onder meer een marktconform salaris, telefoon, 31 vakantiedagen, een pensioenregeling en een mooi pakket aan werknemersverzekeringen.

Over ons
STAR is de Benelux marktleider in projectmanagement, consultancy en detachering binnen de Oil, Gas, Power en gerelateerde industrieën. Bij STAR werken dagelijks 1.400 specialisten aan de meest prestigieuze projecten. STAR is opgericht in 2001 en heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Op het hoofdkantoor in Moerdijk werken een 80-tal mensen binnen de disciplines Sales, Consultancy, Compliance, Finance en HR om te zorgen dat STAR haar missie realiseert: ‘Connecting Powerful People in Powerful Projects’. STAR is een jonge organisatie met een informele no-nonsense cultuur. Successen worden gevierd en beloond.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en kan je niet wachten om te starten? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Revlin Smith, Corporate Recruiter. Hij is te bereiken op 088 – 808 1500 of per mail op r.smith@starpowerpeople.com.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Secretarieel / Office Management / Personal Assistant
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Revlin Smith

Vestigingsplaats

Solliciteer