Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Meet- & Regel Technician / Inbedrijfsteller

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière?
Heb je reeds enkele jaren ervaring op het gebied van commissioning of inbedrijfstellen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? STAR is op zoek naar enthousiaste techneuten die niet bang zijn om hun carrière naar een hoger niveau te tillen. Ben jij onze nieuwe Meet- & Regel Technician/Inbedrijfsteller en ga jij aan de slag op een van onze uitdagende projecten in de industrie?

Wat ga je doen?
Als Meet- & Regel Technician/Inbedrijfsteller werk je op de meest uiteenlopende projecten in de procesindustrie.
Samen met je collega’s ben je onder meer actief bezig met looptesten on-site, maar ben je daarnaast ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele en veiligheid testwerkzaamheden. Uiteraard doe je dit allemaal in samenspraak met de Senior Meet- & Regel Technician/Inbedrijfsteller.


Dit ga je doen:
• Het uitvoeren van field-testwerkzaamheden op basis van de vereisten zoals vermeldt in de specificaties
• Coördineren van field-testwerkzaamheden in samenspraak met de Senior Meet- & Regel Technician/Inbedrijfsteller
• Het tijdig controleren van kalibraties van testequipement
• Bijhouden en controleren van de commissioning-sheets
• De overdracht van de commissioning-sheets aan de Senior Meet- & Regel Technician/Inbedrijfsteller na het voltooien van de testwerkzaamheden

Wie ben jij?
Je hebt een MBO-diploma in de richting Elektrotechniek niveau 3 en je bent al enkele jaren werkzaam als Technician/Inbedrijfsteller op het gebied van elektrotechniek en instrumentatie. Je werkt nauwkeurig en hecht groot belang aan veiligheid. Je hebt reeds enige kennis van de ATEX-richtlijnen en beheerst de Nederlandse of de Engelse taal in woord en geschrift.

Daarnaast beschik je over kennis van en heb je ervaring met de volgende aspecten:
• P&ID’s
• (loop)testwerkzaamheden
• Punch-lists
• Kalibreren van instrumenten/meetapparatuur
• Datasheets

Wat bieden wij jou?
Bij STAR werken dagelijks 1.400 specialisten aan de meest prestigieuze projecten in de procesindustrie en infrastructuur. Daarmee is STAR marktleider op het gebied van technical project support, procurement, construction en maintenance. We streven er elke dag naar om de hoogste kwaliteit te leveren en onze klanten volledig te ontzorgen.
We verwachten dan ook behoorlijk veel van onze specialisten en zij verwachten ook veel van STAR. We vinden het daarom belangrijk om elkaar goed te leren kennen zodat wij jou kunnen helpen het beste uit jezelf te halen. Want als jij op je plek zit, kun je samen met je collega's grote successen boeken. En bij STAR mogen die ook gevierd en beloond worden!

Als Meet- & Regel Technician/Inbedrijfsteller bij STAR krijg je:
• een unieke carrièreboost
• een afwisselende en uitdagende job op variërende vooraanstaande projecten
• uitzicht op een (internationale) loopbaan in de procesindustrie
• volop ontwikkelmogelijkheden in een van onze opleidingen
• natuurlijk een goed salaris

Interesse?
Of je een zeer ervaren Meet- & Regeltechnician / Inbedrijfsteller bent of juist pas begint met je carrière, STAR zoekt technicians op elk niveau. Indien je nog geen ervaring hebt willen wij je graag de kans bieden om deze ervaring op te doen door middel van de “STAR pre kwalificatie toets”. Hier worden in 2 tot 4 dagen tijd, je vaardigheden en competenties getoetst, t.o.v. de projectspecificaties welke STAR hanteert. Waardoor je aansluitend meteen aan de slag kan op één van de projecten die STAR met haar opdrachtgevers gaat uitvoeren.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 13-12-2016
Standplaats Rotterdam
Opleidingsniveau MBO
Uren 40
Niveau Professional
Dienstverband Op uitzendbasis
Salaris
Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Commissioning, monteur, E&I, Elektro, Instrumentatie, Meet- en Regeltechniek, Rotterdam, Antwerpen, testen, kalibreren, I/O, transmittor, looptesten, meggeren, inbedrijfstellen

Contactgegevens

Contactpersoon Jack Bron

Vestigingsplaats

Solliciteer